VULCANO
VULCANO
Geleneksel Odun Ateşli Fırın
Direkt Pişirme
NEDEN FIRIN FONTANA UZMANI
∙ Her durumda kurulumu ve taşıması kolaydır
∙ Çok kısa ateşleme ve ön ısıtma süreleri (30 dakika)
∙ Daha az odun tüketimi (geleneksel beton veya refrakter fırına kıyasla %60'a varan tasarruf)
∙ Duvar işçiliğine gerek yoktur: fabrikada önceden monte edilmiş ve kullanıma hazır
∙ Montaj ve kurulum için uzun sürelere ihtiyaç duyulması
FIRIN FONTANA UZMANININ AVANTAJLARI
∙ En yüksek verimlilik: Fabrikada ön montajı yapılır, 15 dakikada ısıtılabilir, ölü zamanlar en aza indirilir: yalnızca yüksek üretim verimliliği
∙ Taşınabilir: Her yere yerleştirilmesi kolaydır, gezici restoranlarda ve yiyecek içecek hizmetlerinde en iyisini sunar
∙ Çok fonksiyonlu: Her türlü pişirme ve yemek fırında pişirilebilir Fontana Specialist ve lezzetleri alev ve odun közleriyle coşacak
∙ Gösteri pişirme: Her yere serbestçe yerleştirilebilir, şefin yaratıcılığını artırır, gerçek “İtalyan mutfağını” keşfederek müşteri memnuniyetini artırır.
TEKNİK ÖZELLİKLER
∙ Yüksek kalınlıkta çift fırınlama refrakteri: çift kat refrakter (8 cm) ve sıcaklığın bir dereceye kadar dağılmaması için yalıtım malzemesinden yapılmış bir şilte. Tüm malzemeler gıdada kullanıma uygundur.
∙ Çelik: Dayanıklı ve güçlü ama aynı zamanda hafif malzeme. Yüksek kalınlıkta 441 paslanmaz çelikten yapılmış kasa, herhangi bir yanma kalıntısı olmaksızın her zaman temiz ve sterilize edilmiş bir fırına sahip olmanızı sağlar
∙ Boyalı parçalar: hava koşullarına maksimum dayanıklılık için yalnızca elektro-galvanizli çelik ve toz boyalı
RENK SEÇENEĞİ
TEKNİK ÖZELLİKLER
Yakıt Türü
Odun
Dış Boyutlar
P 99,5 x L 121,8 x H 250 cm
Pişirme Haznesi Boyutu
P 70 x L 100 x H 40 cm
Saatlik Tüketim
4 kg
Nominal Termal Güç
10 kw
Duman Sıcaklığı
Tex190°C
Baca Çapı
200 mm
Ağırlık
440 kg