RIVIERA
RIVIERA
Geleneksel Odun Ateşli Fırın
Direkt Pişirme
Pişirme haznesinin boyutları, tek seferde 4 pizzanın veya 4,5 kg ekmeğin rahatlıkla pişirilmesine olanak sağlar. Arabalı versiyonu ve ayrıca teraslar, balkonlar veya dış mekan mutfakları için ankastre versiyonları da mevcuttur. Yüksek kalınlıktaki paslanmaz çelik kasa, gerçek pizzanın pişirilmesi için gereken yüksek sıcaklıklara çok kısa sürede ve çok az odunla ulaşmayı sağlar. Pişirme yüzeyi, gelenek gereği ısının yavaş ve hassas bir şekilde salınması için 3 cm kalınlığında refrakter malzemeden yapılmıştır. Seramik elyaf ve doğal taş yününden yapılan masif yalıtım, sıcaklığın uzun süre korunmasını sağlar ve ahşap tüketimini azaltır; özellikle fırının tabanındaki yalıtım, ahşap yüzeyler veya diğer hassas malzemeler üzerinde bile hiçbir risk olmadan konumlandırılmasına olanak tanır. Arabalı versiyonda Riviera, odun koymak için kullanışlı bir kapalı bölme sunar. Ekipman, kızartmalar, ekmekler, tatlılar gibi tüm yemeklerin en rahat şekilde pişirilmesi için fırının geniş görüş penceresine sahip bir kapakla tamamlanır; haşlanma önleyici malzemeden yapılmış tutma yerleri ve pişirme sıcaklığının en hassas kontrolü için termometre.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Yakıt Türü
Odun
Dış Boyutlar
P 85,5 x L 109 x H 196 cm
Pişirme Haznesi Boyutu
P 60 x L 80 x H 34 cm
Baca Çapı
150 mm
Ağırlık
175 kg